Parit kolmet tokokokeet tälle vuodelle takana, tuloksina kakkonen, ykkönen, kolmonen. Ei sijoituksia vaan tuloksia.. Yksi ykköstulos tarvittaisiin TK2:sta varten mutta se nyt antaa edelleen odotuttaa itseään.

8.3 koe Pornaisissa, Hannele Pörsti tuomaroi. Alku oli tosi lupaava, Riki keskittyi ihan kivasti. Luoksetulo meni oletettavasti ketuiksi mutta yllätyksenä herra päätti nollata noudon varastamalla KOLME kertaa kapulalle.. 148 pistettä näin ollen saaliina.

Paikallaolo 10, seuraaminen 8, maahanmeno 10, luoksetulo 5, seisominen 8, nouto 0, kaukokäskyt 9, hyppy 8, kokonaisvaikutelma 8.

18.4 oli koe Porvoossa, revanssi Hannele Pörstin tuomaroitava. Riki astui lasiin torstaina, lauantaina koe. Onneksi jalka ei haitannut menoa. Parin päivän lepo sitä vastoin toi koiraan lisää virtaa (miten siihen sitä voikin vielä lisää mahtua??) Loppua kohden Riki kuumeni ja ääni jänteet aukesi.. Ykköstulos 170 pisteellä tuli kuiteskin.

Paikallaolo 10, seuraaminen 8, maahanmeno 10, luoksetulo 7, seisominen 8, nouto 8, kaukot 9, hyppy 8, kokonaisvaikutelma 8.

6.5 koe Helsingissä, uppo outo tuomari Kaija Poutanen tuomarina. Riki oli koko odotteluajan ihan muissa maailmoissa, nokka maassa ja vinkui kaikkien perään -> kevättä rinnassa. No paikallaolossa päätti sitten mennä katsastamaan vieressä maanneen malinoistytön ja ekaa kertaa ikinä tuli nolla tästä liikkeestä.. Kyllä harmitti.. Hetken mietin että kannattaako jatkaa ollenkaan mutta maksettu mikä maksettu ja saipahan yleisö naurun aihetta. Muut liikkeet ihan jees paitsi seisominen ja nouto. Luoksetulossa Riki teki mun edessä piruetin juuri ennen laskeutumista perusasentoon ja kyllä harmittaa kun ei ollut videokameraa todistamassa tätä.. 122 pistettä, eka kolmostulos...

Paikallaolo 0, seuraaminen 8,5, maahanmeno 10, luoksetulo 7, seisominen 0, nouto 5, kaukot 10, hyppy 8,5 , kokonaisvaikutelma 7.

Mutta se mikä Rikissä on parasta on se, että vaikka mulla itselläni alkaa pinna kiristyä niin koira ei vedä itseään flegmaattiseksi ym. vaan nostattaa kierroksia edelleen ja sikailee aina vaan pahemmin. Sillä on aina hauskaa kisoissa vaikka mulla ei niin hauskaa olisikaan. Huomenna treeneissä katsotaan saataisko Riki patoamaan itseään...